Szállástípusok

Sátorozás szabadon

Kempingünkben 15-20 sátor fér el a szabad területen.

Ezeknek a helyeknek az árát igyekeztünk nagyon barátságosan kialakítani. Emellett külön díj ellenében lehetőség van áram csatlakozásra is. A sátorhelyek kedvező ára autó nélkül értendő.

Ha autóval érkezik és szeretne a sátor mellé parkolni, akkor arra külön díj ellenében van lehetőség, vagy az autóval a kemping bejáratánál, kamerával őrzött közterületen lehet parkolni.

Parcellák

Akik saját területre vágynak, azok számára 35 db privát parcella áll rendelkezésre.

A normál parcellák kb. 50-70 m2 területűek és mindegyiknek saját, térítésmentesen igénybe vehető 8A áram csatlakozási lehetősége van.

Vannak XL méretű parcelláink is, ezek kb. 70-100 m2 területűek és térítésmentesen igénybe vehető 10A áramcsatlakozással és vízvételi lehetőséggel rendelkeznek.

Jurta Glamping

Ha valami különlegesre és egyben természetesre vágyik, akkor próbálja ki Jurta Glamping szállásainkat!

A jurta nem sátor és nem bungaló, nem is apartman. A jurta a magyarok ősi szálláshelye, ami egyszerre természet közeli és komfortos.  Kőr alapja harmóniát sugároz, kupolás tetejével olyan, mint egy szentély belseje. Kempingünkben mongol típusú juták vannak, amely a mai napig a sztyeppe vándorló népének bevált szálláshelye.

A jól felszerelt jurták egyszerre biztosítanak szállodai kényelmet és maximális harmóniát a természettel. A jurták csúcsa a tradicionális jurták módján nyitható, így remekül átszellőztethető. Mivel a kemping télen zárva van, ezért a jurtákba fűtés nincs. Hűvösebb éjszakákon a sátrakhoz hasonlóan meleg hálózsák ajánlott.

Kempingünkben 6 db kétágyas jurta, 2 db 3 ágyas jurta és egy 4 ágyas, 7 méteres, hőszigetelt, Deluxe mongol jurta áll rendelkezésre. A 7 méteres jurtában meleg vizes fürdőkád is helyet kapott!

A stílusosan berendezett jurtákba hideg vizes mosdókagyló és kis hűtőszekrény is került. Az előkertben kerti grill, asztal és székek találhatók.

Lomház Glamping - ÚJDONSÁG 2023!

Kényelmesen berendezett glamping sátor, 3m magasságban, a lombok között! A jól felszerelt, 2 személyes lombsátrak szállodai kényelmet biztosítanak a fák ágai között. A lombsátrak előterében gázos grillkonyha és hideg vizes kézmosó/mosogató is helyet kapott. 

Mivel a kemping télen zárva van, ezért a lombsátrakban fűtés nincs. Hűvösebb éjszakákon a normál sátrakhoz hasonlóan meleg hálózsák ajánlott.

A lombsátor balesetvédelmi okokból 12 év alatti gyermekkel nem vehető igénybe!

Glamping Sátor

A glamping sátor a kempingezés kényelmesebb változata. Nincs sátor állítás, cipekedés. Kemping bútorok helyett kényelmes ágymatrac, ágynemű és szobai bútorok várják a pihenni vágyókat. Mindezt a természet közeli kempingezés 100%-os élményével. 

A vendégeknek közös tűzrakóhely, gázlapos nyári konyha, hűtőszekrény és mikrohullámú sütő is szolgálja a kényelmét. A bicikli nélkül érkezőknek lehetőség van kerékpár bérlésére is.

Sátor bérlés

Kempingünkben lehetőség van tágas sátrak bérlésére is, kemping bútorokkal. Ezeket például kerékpár- és vízi túrázóknak ajánljuk, akik nem akarnak sátrat cipelni az úton, de szeretik a kempingezést. A sátrakban maximum négy tábori ágy, kemping székek és asztal található. 

A vendégeknek közös tűzrakóhely, gázlapos nyári konyha, hűtőszekrény és mikrohullámú sütő is szolgálja a kényelmét. A bicikli nélkül érkezőknek lehetőség van kerékpár bérlésére is.