Szállástípusok

Sátorozás szabadon

Kempingünkben 15-20 sátor fér el a szabad területen.

Ezeknek a helyeknek az árát igyekeztünk nagyon barátságosan kialakítani. Emellett külön díj ellenében lehetőség van áram csatlakozásra is. A sátorhelyek kedvező ára autó nélkül értendő.

Ha autóval érkezik és szeretne a sátor mellé parkolni, akkor arra külön díj ellenében van lehetőség, vagy az autóval a kemping bejáratánál, kamerával őrzött közterületen lehet parkolni.

Parcellák

Akik saját területre vágynak, azok számára 35 db privát parcella áll rendelkezésre.

A normál parcellák kb. 50-70 m2 területűek és mindegyiknek saját, térítésmentesen igénybe vehető 8A áram csatlakozási lehetősége van.

Vannak XL méretű parcelláink is, ezek kb. 70-100 m2 területűek és térítésmentesen igénybe vehető 10A áramcsatlakozással és vízvételi lehetőséggel rendelkeznek.

Jurta Glamping

Ha valami különlegesre és egyben természetesre vágyik, akkor próbálja ki Jurta Glamping szállásainkat!

A jurta nem sátor és nem bungaló, nem is apartman. A jurta a magyarok ősi szálláshelye, ami egyszerre természet közeli és komfortos.  Kőr alapja harmóniát sugároz, kupolás tetejével olyan, mint egy szentély belseje. Kempingünkben mongol típusú juták vannak, amely a mai napig a sztyeppe vándorló népének bevált szálláshelye.

A jól felszerelt jurták egyszerre biztosítanak szállodai kényelmet és maximális harmóniát a természettel. A jurták csúcsa a tradicionális jurták módján nyitható, így remekül átszellőztethető. 

Kempingünkben 3 db kétágyas és 1 db 3 ágyas jurta áll rendelkezésre.

A stílusosan berendezett jurtákba hideg vizes mosdókagyló és kis hűtőszekrény is került. Az előkertben kerti grill, asztal és székek, a hátsó részen kerti zuhany található.