Árak, információk

Árak 2022

 Előszezon 05.01-től és utószezon 09.30-igFőszezon 06.15-08.30
Kemping (választott helybérlet + vendégenkénti díj összege)  
sátorhely, max. 5 személyes sátorral, sátorhely/éj800 Ft950Ft
sátorhely lakókocsival, lakóautóval, 6+ sátorral, sátorhely/éj1200 Ft1500 Ft
parcella (50-70m2), 8A árammal (sátor, lakókocsi, lakóautó) parcella/éj2200 Ft2500 Ft
XL parcella (75-100m2), 10A árammal, vízzel (sátor, lakókocsi, lakóautó) parcella/éj2600 Ft3000 Ft
felnőtt, fő/éj1400 Ft1600 Ft
gyermek (2 – 12 éves), fő/éj (1 éves korig ingyenes)1100 Ft1300 Ft
áram (sátorhelyen, 6A), Ft/éj900 Ft900 Ft
kisállat, állat/éj500 Ft500 Ft
autó a sátorhelyhez, autó/éj (amennyiben a sátorhoz parkol)800 Ft1000 Ft
Glamping*  
Jurta Glamping, fő/éj (12 év alatt, 2 felnőttel, 25% kedvezmény, 2 éves kor alatt 2 felnőttel, pótágyon ingyenes, egyágyas felár 70%)5500 Ft6800 Ft
Tábor, osztálykirándulás, sátorbérlés*  
Yukatan sátor csoportoknak, 5 ágyas, fő/éj, min. 4 fő1800 Ft2000 Ft
Scout sátor 2-4 ágyas, csoportoknak, fő/éj (egyágyas felár 70%)2500 Ft3000 Ft
Scout sátor bérlése egyéni utazóknak, fő/éj (2-4 fő, tábori ágyakkal, kemping székekkel és asztallal. Ágynemű és törölköző nélkül, Egyágyas felár a kétágyas ár 70%-a)3000 Ft3500 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák és idegenforgalmi adó nélkül értendők. Az idegenforgalmi adó Tiszadadán jelenleg 0 Ft.

 

 

 

 

Kedvezményre jogosító kártyáját kérjük a bejelentkezéskor szíveskedjen felmutatni. Ez alapján tudjuk megadni a kedvezményt. A kedvezmények nem vonhatók össze és a szállásközvetítőkön (pl. Booking.com, Szallas.hu) keresztül érkezett foglalásokra nem érvényesek.

* A jurták szállodai szoba szinten felszereltek, igény szerint ágyneműt és törölközőt is biztosítunk. A jurtákban – hasonlóan az apartmanokhoz – csak távozást követően takarítunk. A tábori sátrak árában nincs takarítás, azokat tisztán kérjük átadni, Igény szerint takarítás kérhető 1500 Ft/ alkalom áron.

Kempingünkben lehetőség van természeti élmény- és kalandterápiás programok igénybevételére. Ennek keretén belül a táborlakók tapasztalt és szakképzett vezetők segítségével élménypedagógiai foglalkozásokon, erdei iskolai programokon, különböző szabadtéri foglalkozásokon, erdei iskolai foglalkozásokon vehetnek részt. Kérjen árajánlatot a kapcsolat menüpontban látható elérhetőségünkön!

Kemping térkép

Öko Kemping tudnivalók. Kérjük, ezeket olvassa el!

Néhány fontos tudnivaló az öko kempingről, amit el kell fogadnia minden kedves vendégünknek:

 

Kempingünk nulla energiamérlegű, azaz csak annyi energiát használunk (állandó fogyasztókra), amennyit meg is termelünk. A meleg vizet napenergiával állítjuk elő.

 

Ez kismértékű áldozatot is kíván vendégeinktől: a melegvíz mennyisége – főként borús napokon – korlátozott. Javasoljuk, hogy nagy fürdőzésre a nap folyamán elosztva használjuk a zuhanyzókat, így elkerülhető a melegvíz kifogyása. A jurtákban hideg vizes mosdót alakítottunk ki a komfort fokozására, mellette kerti zuhany található.

 

 

 

Amennyire lehet, takarékoskodunk a vízzel. A mosdók szürkevizét és a csapadékot újrahasznosítjuk a WC-k tartályában és az öntözőrendszerrel.

 

A zuhanyzók, WC-k ezért időzítős nyomógombbal működnek.

 

 

Igyekszünk a villamos energiával is takarékoskodni, az áramot is napelemekkel állítjuk elő.

 

Emiatt a mosdókban mozgásérzékelős lámpák vannak. A nyári konyha este 11 után bezár, az áramellátása és a világítás lekapcsol.
Éjszaka a biztonsághoz szükséges minimális világítás működik csak. Így csökkentjük a környékünk fényszennyezését is és vendégeink tiszta éjjeleken zavartalanul csodálhatják a csillagokat.

 

 

Az éjszaka csendje a pihenés záloga embernek, állatnak egyaránt.

 

Kempingünkben este 23 órától reggel 7 óráig nem lehet gépjárművel közlekedni, sátort verni, bontani. Vendégeinket arra kérjük, hogy ebben az időben mellőzzék a zajos tevékenységet, hangoskodást.

 

 

 

Kempingünk kutyabarát kemping, de gondolni kell az összes vendégünk nyugalmára is.

 

A kemping területén háziállat csak pórázon vagy elkerítve tartható. A tó, a nyári konyha és a játszótér területére valamint a mosdókba kérjük, hogy ne hozza kedvencét.

A kisállatok a jurtákba is bevihetők, de kérjük, hogy saját fekhelyet hozzanak kedvenceiknek. A kisállatokat a jurták ágyaira – tekintettel a következő vendégekre – nem szabad felengedni!