Árak, információk

Árak 2022

 Előszezon 05.01-től és utószezon 09.30-igFőszezon 06.15-08.30
Kemping (választott helybérlet + vendégenkénti díj összege)  
sátorhely, max. 5 személyes sátorral, sátorhely/éj800 Ft950Ft
sátorhely lakókocsival, lakóautóval, 6+ sátorral, sátorhely/éj1200 Ft1500 Ft
parcella (50-70m2), 8A árammal (sátor, lakókocsi, lakóautó) parcella/éj2200 Ft2500 Ft
XL parcella (75-100m2), 10A árammal, vízzel (sátor, lakókocsi, lakóautó) parcella/éj2600 Ft3000 Ft
felnőtt, fő/éj1400 Ft1600 Ft
gyermek (2 – 12 éves), fő/éj (1 éves korig ingyenes)1100 Ft1300 Ft
áram (sátorhelyen, 6A), Ft/éj900 Ft900 Ft
kisállat, állat/éj500 Ft500 Ft
autó a sátorhelyhez, autó/éj (amennyiben a sátorhoz parkol)800 Ft1000 Ft
Glamping*  
Jurta Glamping, fő/éj (12 év alatt, 2 felnőttel, 25% kedvezmény, 2 éves kor alatt 2 felnőttel, pótágyon ingyenes, egyágyas felár 70%)5500 Ft6800 Ft
Glamping Scout sátor, fő/éj (12 év alatt, 2 felnőttel, pótágyon 25% kedvezmény, 2 éves kor alatt 2 felnőttel, pótágyon ingyenes, egyágyas felár a kétágyas 70%-a)3500 Ft4500 Ft
Tábor, osztálykirándulás, sátorbérlés*  
Yukatan sátor csoportoknak, 5 ágyas, tábori ágyakkal, fő/éj, min. 4 fő1800 Ft2000 Ft
Yukatan sátor 2-4 ágyas, fő/éj. Egyéni utazóknak és csoportok kísérőinek, tábori ágyakkal, kemping székekkel és asztallal. Ágynemű és törölköző nélkül, (Egyágyas felár a kétágyas ár 70%-a, 2-12 év közötti gyermek, 2 felnőttel, ifjúsági tábori ágyon 25% kedvezmény)2500 Ft3000 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák és idegenforgalmi adó nélkül értendők. Az idegenforgalmi adó Tiszadadán jelenleg 0 Ft.

 

Kedvezményre jogosító kártyáját kérjük a bejelentkezéskor szíveskedjen felmutatni. Ez alapján tudjuk megadni a kedvezményt. A kedvezmények nem vonhatók össze és a szállásközvetítőkön (pl. Booking.com, Szallas.hu) keresztül érkezett foglalásokra nem érvényesek.

 

* A jurták szállodai szoba szinten felszereltek, igény szerint ágyneműt és törölközőt is biztosítunk. A jurtákban és a glamping sátrakban – hasonlóan az apartmanokhoz – csak távozást követően takarítunk. A tábori sátrak árában nincs takarítás, azokat tisztán kérjük átadni, Igény szerint takarítás kérhető 1500 Ft/ alkalom áron. A jurták és glamping sátrak igénybe vehetőek saját ágyneművel és törölközővel is, ebben az esetben az árából tartózkodásonként és személyenként 1000 Ft kedvezményt adunk (függetlenül az itt töltött napok számától).

Kempingünkben lehetőség van természeti élmény- és kalandterápiás programok igénybevételére. Ennek keretén belül a táborlakók tapasztalt és szakképzett vezetők segítségével élménypedagógiai foglalkozásokon, erdei iskolai programokon, különböző szabadtéri foglalkozásokon, erdei iskolai foglalkozásokon vehetnek részt. Kérjen árajánlatot a kapcsolat menüpontban látható elérhetőségünkön!

Kemping térkép

Öko Kemping tudnivalók. Kérjük, ezeket olvassa el!

Néhány fontos tudnivaló az öko kempingről, amit el kell fogadnia minden kedves vendégünknek:

 

Kempingünk nulla energiamérlegű, azaz csak annyi energiát használunk (állandó fogyasztókra), amennyit meg is termelünk. A meleg vizet napenergiával állítjuk elő.

 

Ez kismértékű áldozatot is kíván vendégeinktől: a melegvíz mennyisége – főként borús napokon – korlátozott. Javasoljuk, hogy nagy fürdőzésre a nap folyamán elosztva használjuk a zuhanyzókat, így elkerülhető a melegvíz kifogyása. A jurtákban hideg vizes mosdót alakítottunk ki a komfort fokozására, mellette kerti zuhany található.

 

 

Amennyire lehet, takarékoskodunk a vízzel. A mosdók szürkevizét és a csapadékot újrahasznosítjuk a WC-k tartályában és az öntözőrendszerrel.

 

A zuhanyzók, WC-k ezért időzítős nyomógombbal működnek.

 

Igyekszünk a villamos energiával is takarékoskodni, az áramot is napelemekkel állítjuk elő.

 

Emiatt a mosdókban mozgásérzékelős lámpák vannak. A nyári konyha este 11 után bezár, az áramellátása és a világítás lekapcsol.
Éjszaka a biztonsághoz szükséges minimális világítás működik csak. Így csökkentjük a környékünk fényszennyezését is és vendégeink tiszta éjjeleken zavartalanul csodálhatják a csillagokat.

 

Az éjszaka csendje a pihenés záloga embernek, állatnak egyaránt.

 

Kempingünkben este 23 órától reggel 7 óráig nem lehet gépjárművel közlekedni, sátort verni, bontani. Vendégeinket arra kérjük, hogy ebben az időben mellőzzék a zajos tevékenységet, hangoskodást.

Kempingünkben buli (legénybúcsú, leánybúcsú, esküvő stb.) nem tartható.

 

 

Kempingünk kutyabarát kemping, de gondolni kell az összes vendégünk nyugalmára is.

 

A kemping területén háziállat csak pórázon vagy elkerítve tartható. A tó, a nyári konyha és a játszótér területére valamint a mosdókba kérjük, hogy ne hozza kedvencét.

A kisállatok a jurtákba is bevihetők, de kérjük, hogy saját fekhelyet hozzanak kedvenceiknek. A kisállatokat a jurták ágyaira – tekintettel a következő vendégekre – nem szabad felengedni!