Angol kirándulós nyári tábor a Tiszán

A nyári táborok dillemája: a szülő hasznos tábort keres, a csemete viszont szeretne végre nyaralni. Tapasztalatunk, hogy a gyermekeink szinte soha nem választanák azt a tábort maguktól, amit mi kinéztünk nekik. 😉

Nyári táborunkkal megpróbálunk mindenkinek a kedvébe járni. Ezért, ha az időjárás engedi, akkor a kirándulásé, színes programoké a főszerep. Ha vígasztalhatatlanul esik az eső, akkor filmet nézünk, beszélgetünk, kártyázunk vagy társasozunk. Hogy Anya és Apa is megnyugodjon, mindezt megpróbáljuk kizárólag angolul megtenni. 

Ez komoly? Mindent, csak angolul??

Igen, a mi kirándulós angol táborunkban megpróbálunk mindent angolul csinálni. A lényeg, hogy valahogy megértessük magunkat!

A hazai nyelvtanulásnak sokszor az az “eredménye”, hogy amikor végre használni kellene a nyelvtudást, akkor nem merünk megszólalni. Ezért a mi táborunkban nincsenek felmérések, számokérések és tesztek sem. Egyszerűen úgy teszünk, mintha nem is tudnánk magyarul. A nyelvtan tanulást pedig meghagyjuk az iskolára.

Az eredmény általában minden képzeletet felülmúl!

Színes programok minden napra

Minden nap kirándulunk valahova. Kerékpár túrára megyünk Tiszadobra, fürdünk a holtágban, megnézzük a lenyűgöző Andrássy Kastélyt, kenuzni megyünk a Tiszára, meglátogatjuk a Feketeszakál Élményparkot Tiszalökön és megismerkedünk a Tiszavidék színes állat és növényvilágával. Tollasozunk, íjászkodunk, pingpongozunk, számháborúzunk. Este szabadtéri mozi, bográcsozás, szalonnasütés. A reggelit is magunk készítjük. Rántottát sütünk, bundás kenyeret készítünk. Helyi, falusi tojásból. Ha esik az eső, akkor is kitalálunk valami jót, Vagy esőben csináljuk mindezeket. ;-).

Tanáraink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nomád, természetközeli, fenntartható

Kempingünk igyekszik fenntartható módon együtt élni a természettel. Nulla energiamérlegű, azaz csak annyi energiát használunk az állandó fogyasztóinkra, amennyit meg is termelünk. A mosdók szürkevizét újrahasznosítjuk a wc-k öblítésére. Az áramot napelemmel, a melegvizet napkollektorral állítjuk elő. A hulladékot szelektíven gyűjtjük. Takarékoskodunk az energiával. 

Ezt a szemléletet igyekszünk a táborlakóknak is átadni.

Igény szerint a program része lehet a Tiszalöki Vízerőmű és az Újtikosi Naperőmű meglátogatása is. Ezt a táborozók dönhetik el.

Szállás: 3-4 ágyas cserkész sátrakban. Ágyneműt, törülközőt kérjük hozzanak.

Étkezés: reggeli, ebéd, vacsora. Evőeszközöket, tányért, poharat kérjük, hozzanak.

Érkezés: vasárnap 15:00-19:00 között

Távozás: pénteken 13:00-17:00 között

A tábor díja 2024-ben: 79.000 Ft/fő, ami a belépőjegyek, programok árát is tartalmazza. Barát és testvér kedezmény: 2 fő 2000 Ft/fő, 3 fő 3000 Ft/fő, 4 vagy több fő 4000 Ft/fő

Busz transzfer igény szerint Budapestről 6.000 Ft/fő/út

Dátumok és foglaltság

2024

2024. június 23. - 2024. június 28.
Foglaltság 25%
2024. június 30. - 2024. július 5.
Foglaltság 10%
2024. július 7. - 2024. július 13.
Foglaltság 35%